Koirahieronnalla hyvinvointia parhaalle ystävälle

Koirahieronta sai mukavasti julkisuutta, kun YLE teki jutun asiasta koirahierontakurssillamme Liedon Tuulissuolla 13.6.14.

Asiasta kerrottiin radiossa, lehdessä ja TV:n Lounais-Suomen uutisissa. Kun juttu tuli ulos, oli kuvassa esiintyvä Shiba-koira rotu-esittelyssä Turun Skanssin Faunattaressa. Osa kävijöistä tunnisti Dazun TV:stä tutuksi… Myös Kennelliitto huomioi uutisen sivuillaan. Hyvä, että koirien hyvinvointi nousee esille!

Jos olet kiinnostunut, lue tästä YLE:n juttu Ihmisen parasta ystävää hierotaan huvin ja urheilun vuoksi.

Yle Areenalla juttu näkyy heinäkuun tässä linkissä.

Koirahierontakurssi järjestetään taas ensi syksynä yhteistyössä Paula Speerin Dog Helpin kanssa Liedon Tuulissuolla. Kurssin laajuuden voi valita yhdestä neljään jaksoon. Yksi jakso on 3 päivää. Ennen kurssia tarvitsee suorittaa lisäksi Koiran anatomia -koulutusosio, joten tietoa ja taitoa karttuu rutkasti!

Jos olet kiinnostunut laajasta hierontakoulutuksesta tai sitten luennosta (esimerkiksi yhdistykselle) ota yhteyttä sähköpostilla.

tai soita 050 3050010 / koirahieroja Taru Mäkelä